Kersverse moeder wil hulp in huishouden cadeau

Wist je dat kersverse moeders helemaal niet op babycadeautje zitten te wachten. Ze willen het liefst hulp in het huishouden krijgen van familie en vrenden, zo blijkt uit onderzoek in Groot-Brittannië.

Maar liefst de helft van de ondervraagden kan wel wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld om te helpen bij de was, want die is bij tweederde van de dames maar liefst verdubbeld sinds de geboorte van de baby.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 8, 2013 /