Onderzocht
Kersverse moeder wil hulp in huishouden cadeau

Wist je dat kersverse moeders helemaal niet op babycadeautje zitten te wachten. Ze willen het liefst hulp in het huishouden krijgen van familie en vrenden, zo blijkt uit onderzoek in Groot-Brittannië.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Maar liefst de helft van de ondervraagden kan wel wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld om te helpen bij de was, want die is bij tweederde van de dames maar liefst verdubbeld sinds de geboorte van de baby.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Marieke, Home Works
  jul 11, 2013 (09:50)

  Precies een van de redenen waarom wij de cadeaubon introduceerden! Die eerste paar weken zijn bijzonder en mooi maar ook wel heel pittig, heerlijk als je dan een cadeau krijgt waarbij even de zorg voor het huishouden uit handen wordt genomen!

  • twijfelmoeder
   jul 15, 2013 (23:04)

   Als jullie hier meer aandacht voor willen op TwijfelMoeder, dan kun je me altijd mailen over de mogelijkheden: info@twijfelmoeder.nl.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: