Redactie
Reageren via Facebook op berichten TwijfelMoeder

Het is alweer twee maanden geleden dat ik bedacht dat ik iets met de twijfels over mijn kinderwens moest doen. TwijfelMoeder.nl is heel snel daarna al gelanceerd. Maar al draaiende kom je er dan toch achter dat je dingen mist. Zoals een handige Facebook-plugin.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik merk dat veel mensen op Facebook op mijn berichten reageren, maar op de site blijft het wat reacties betreft erg stil. Vandaar de mogelijkheid om nu meteen via je Facebook-account een reactie te posten. Je kunt er daarnaast voor kiezen om je bericht op je tijdlijn te delen, zodat je vrienden het ook kunnen lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: