Reageren via Facebook op berichten TwijfelMoeder

Het is alweer twee maanden geleden dat ik bedacht dat ik iets met de twijfels over mijn kinderwens moest doen. TwijfelMoeder.nl is heel snel daarna al gelanceerd. Maar al draaiende kom je er dan toch achter dat je dingen mist. Zoals een handige Facebook-plugin.

Ik merk dat veel mensen op Facebook op mijn berichten reageren, maar op de site blijft het wat reacties betreft erg stil. Vandaar de mogelijkheid om nu meteen via je Facebook-account een reactie te posten. Je kunt er daarnaast voor kiezen om je bericht op je tijdlijn te delen, zodat je vrienden het ook kunnen lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 19, 2013 /