Redactie
TwijfelMoeder is weer terug uit het buitenland

De site heeft even stil gelegen, omdat ik voor werk in het buitenland verbleef. De functie waarmee ik berichten vooruit kan plaatsen, weigerde dienst voor mijn vertrek. Maar vanaf nu ben ik weer terug!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dagelijks zullen er minimaal drie berichten online gaan. Wil je geen berichten missen of snel een berichtje onze kant op sturen, volg ons dan op Twitter en Facebook.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: