TwijfelMoeder is weer terug uit het buitenland

De site heeft even stil gelegen, omdat ik voor werk in het buitenland verbleef. De functie waarmee ik berichten vooruit kan plaatsen, weigerde dienst voor mijn vertrek. Maar vanaf nu ben ik weer terug!

Dagelijks zullen er minimaal drie berichten online gaan. Wil je geen berichten missen of snel een berichtje onze kant op sturen, volg ons dan op Twitter en Facebook.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 8, 2013 /