81 procent vrouwen gaat minder werken na geboorte kind

Wie gaat er minder werken na de geboorte, vroeg 24Baby.nl aan zijn lezers. Dan zou je in deze geëmancipeerde maatschappij verwachten dat zowel moeder, als vader water bij de wijn doen. Maar nee hoor… Na de geboorte gaat 81 procent van de vrouwen minder werken, terwijl de vader zijn uren blijft maken.

Persoonlijk zou ik het heel moeilijk vinden om mijn werk op te geven. Natuurlijk is dat in mijn geval wel het makkelijkste. Ik ben tenslotte zelfstandig ondernemer, dus ik kan minder klussen aannemen zodat ik meer tijd heb voor de opvoeding. Maar word ik daar gelukkig van? Nee! Dat vraag ik me dus ook af bij deze vrouwen

Moeders laat me weten hoe jullie dit aangepakt hebben. En twijfelaars hoe zien jullie dit voor je?

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 21, 2013 /