Actueel
Adult Only hotels populair; rust zonder kinderen

Schreeuwende en huilende kinderen trek ik bijzonder slecht. Zeker als ik op vakantie ben. Dan wil ik genieten van mijn rust. Ik vind het dan ook niet vreemd dat er steeds meer mensen voor Adult Only hotels kiezen. Daar kun je in alle rust van je reis genieten zonder kinderen in de buurt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Bij Jetair en VIP Selection is het aantal kinderloze boekingen met bijna vijftig procent gestegen ten op zichte van vorig jaar. Vooral jonge stellen zonder kinderen, kiezen voor zo’n soort vakantie. Vaak gaat het om hun huwelijksreis, waarbij ze dus vooral van elkaar willen genieten. Daarnaast kiezen koppels met oudere kinderen ook voor deze formule. Met name de Caraïben, Kreta en Turkije is populair.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: