Adult Only hotels populair; rust zonder kinderen

Schreeuwende en huilende kinderen trek ik bijzonder slecht. Zeker als ik op vakantie ben. Dan wil ik genieten van mijn rust. Ik vind het dan ook niet vreemd dat er steeds meer mensen voor Adult Only hotels kiezen. Daar kun je in alle rust van je reis genieten zonder kinderen in de buurt.

Bij Jetair en VIP Selection is het aantal kinderloze boekingen met bijna vijftig procent gestegen ten op zichte van vorig jaar. Vooral jonge stellen zonder kinderen, kiezen voor zo’n soort vakantie. Vaak gaat het om hun huwelijksreis, waarbij ze dus vooral van elkaar willen genieten. Daarnaast kiezen koppels met oudere kinderen ook voor deze formule. Met name de Caraïben, Kreta en Turkije is populair.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 21, 2013 /