Opmerkelijk
Daarom moet je (nog) niet aan kinderen beginnen

Lachen op zaterdag! Upcoming heeft achttien redenen verzameld waarom je (nog) niet aan kinderen moet beginnen. En daar horen natuurlijk een hele hoop leuke filmpjes en foto’s bij.

Klik hier en ontdek waarom je best nog even kan wachten.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: