Gebruik je antidepressiva; ernstig bloedverlies bij bevalling

Gebruik je antidepressiva pas daar dan mee op als je een kindje wil. Alle soorten zorgen namelijk voor ernstig bloedverlies bij de bevalling.

Voorheen werd gedacht dat dit alleen het geval was bij antidepressiva die de heropname van serotonine remmen, maar nu blijkt alle te zijn. Dit stelt wetenschapper dr. Rob Heerdink van de Universiteit van Utrecht in het British Medical Journal.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 26, 2013 /