Actueel
Gebruik je antidepressiva; ernstig bloedverlies bij bevalling

Gebruik je antidepressiva pas daar dan mee op als je een kindje wil. Alle soorten zorgen namelijk voor ernstig bloedverlies bij de bevalling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Voorheen werd gedacht dat dit alleen het geval was bij antidepressiva die de heropname van serotonine remmen, maar nu blijkt alle te zijn. Dit stelt wetenschapper dr. Rob Heerdink van de Universiteit van Utrecht in het British Medical Journal.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: