Kinderloze Facebookers verlost van baby spam

Kinderloze Facebookers verlost van baby spam? Als het aan internetondernemer Thijs van der Brugt ligt wel. Hij heeft met Sproudly een nieuw, gratis netwerk opgericht waar je alles over je kinderen kunt delen. Dan hoef je dat op Facebook niet meer te doen.

Klik hier om meer over Sproudly te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 20, 2013 /