Actueel
Kinderloze Facebookers verlost van baby spam

Kinderloze Facebookers verlost van baby spam? Als het aan internetondernemer Thijs van der Brugt ligt wel. Hij heeft met Sproudly een nieuw, gratis netwerk opgericht waar je alles over je kinderen kunt delen. Dan hoef je dat op Facebook niet meer te doen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om meer over Sproudly te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Sjoukje
    aug 20, 2013 (21:23)

    Niks voor mij…! 😉 Vrienden die mijn baby-spam niet moeten, mogen me ontvrienden 🙂 Zijn geen echte vrienden. Ik vind et toch ook niet erg om over zelfde zaken (hobbies enzo) ‘gespamd’ te worden… Vind ik alleen maar leuk… Meestal 😉

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: