BN'er
Loretta Schrijver vertelt over ontbreken kinderwens

Loretta Schrijver vertelt in de nieuwe Margriet over het ontbreken van haar kinderwens. Gijs Groenteman vroeg haar hier naar.

De presentatrice zegt:

Toen ik achttien was, wist ik dat ik een heleboel kinderen wilde, maar niet van mezelf. Ik wilde kinderen die er al waren, maar een warm huis nodig hadden. En een heleboel dieren erbij. Een man speelde niet eens een rol in mijn fantasie. Het is er nooit van gekomen, met die kinderen.

Een diepe kinderwens, die vrouwen na hun dertigste vaak krijgen, heb ik nooit gehad. Misschien is het ook bepaald door de maatschappij: een man, kindertjes erbij – dat hoort zo. Ik was er al vrij vroeg van overtuigd dat het van mij niet zo hoefde.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: