Loretta Schrijver vertelt over ontbreken kinderwens

Loretta Schrijver vertelt in de nieuwe Margriet over het ontbreken van haar kinderwens. Gijs Groenteman vroeg haar hier naar.

De presentatrice zegt:

Toen ik achttien was, wist ik dat ik een heleboel kinderen wilde, maar niet van mezelf. Ik wilde kinderen die er al waren, maar een warm huis nodig hadden. En een heleboel dieren erbij. Een man speelde niet eens een rol in mijn fantasie. Het is er nooit van gekomen, met die kinderen.

Een diepe kinderwens, die vrouwen na hun dertigste vaak krijgen, heb ik nooit gehad. Misschien is het ook bepaald door de maatschappij: een man, kindertjes erbij – dat hoort zo. Ik was er al vrij vroeg van overtuigd dat het van mij niet zo hoefde.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

augustus 12, 2013 /