BN'er
Loretta Schrijver vertelt over ontbreken kinderwens

Loretta Schrijver vertelt in de nieuwe Margriet over het ontbreken van haar kinderwens. Gijs Groenteman vroeg haar hier naar.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De presentatrice zegt:

Toen ik achttien was, wist ik dat ik een heleboel kinderen wilde, maar niet van mezelf. Ik wilde kinderen die er al waren, maar een warm huis nodig hadden. En een heleboel dieren erbij. Een man speelde niet eens een rol in mijn fantasie. Het is er nooit van gekomen, met die kinderen.

Een diepe kinderwens, die vrouwen na hun dertigste vaak krijgen, heb ik nooit gehad. Misschien is het ook bepaald door de maatschappij: een man, kindertjes erbij – dat hoort zo. Ik was er al vrij vroeg van overtuigd dat het van mij niet zo hoefde.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Manuela
    okt 03, 2017 (08:39)

    Zelf ervaar ik de wereld als de Hel zoveel onrecht hoe er ook met dieren wordt omgegaan miljoenen dag in dag uit. Deze wereldbevolking van 7 miljard mensen zorgt voor zo ongekend veel horror. Ik had hier voor geen miljard euro terecht willen komen het leven een zware bevalling op zich. Zo een miljoen personen beeindigen hun leven en waarschijnlijk minstens zoveel willen het wel maar doen het niet ( depressie ). Voor het gros de wereld tot de voordeur en de wereld who cares ? Ik zie de mens als een zeer vernietigend soort, er is niet alleen sprake van overbevolking maar ook nog eens een overschot aan Baggermensen. Het gros is van de bloemetjes en de bijtjes lekker positief en ondertussen ……. beschaving en klasse ver te zoeken op aarde !

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: