Actueel
Luistertip: Jet Bussemaker op radio 1

In TROS Kamerbreed van zaterdag 10 augustus is PvdA-minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap te gast. Vanuit de Oudemanhuispoort, een van de oudste gebouwen van de Universiteit van Amsterdam, praat Margriet Vroomans met de minister over haar visie op onderwijs en emancipatie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Bussemaker was eerder Tweede Kamerlid, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en rector van de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft zich in een eerder interview kritisch uitgelaten over de rol van vrouwen in deze maatschappij. Zij vindt dat ze te veel teren op hun man. Juist, omdat ik niet wil ben ik ook een TwijfelMoeder. Ik wil een toekomstig kindje namelijk ook alleen alles kunnen bieden. Met die scheidingscijfers van tegenwoordig lijkt het bijna onmogelijk om te kunnen zeggen dat je voor altijd samenblijft.

Voor meer informatie: www.troskamerbreed.nl

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: