Luistertip: Jet Bussemaker op radio 1

In TROS Kamerbreed van zaterdag 10 augustus is PvdA-minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap te gast. Vanuit de Oudemanhuispoort, een van de oudste gebouwen van de Universiteit van Amsterdam, praat Margriet Vroomans met de minister over haar visie op onderwijs en emancipatie.

Bussemaker was eerder Tweede Kamerlid, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en rector van de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft zich in een eerder interview kritisch uitgelaten over de rol van vrouwen in deze maatschappij. Zij vindt dat ze te veel teren op hun man. Juist, omdat ik niet wil ben ik ook een TwijfelMoeder. Ik wil een toekomstig kindje namelijk ook alleen alles kunnen bieden. Met die scheidingscijfers van tegenwoordig lijkt het bijna onmogelijk om te kunnen zeggen dat je voor altijd samenblijft.

Voor meer informatie: www.troskamerbreed.nl

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 9, 2013 /