Prinsje George kan bij iedereen in de armen liggen

Ik blijf vandaag in het poppensfeertje… Wist je dat er ook een porseleinen prinsje George verkrijgbaar is. Een Amerikaans bedrijf heeft het kindje van prins William en Kate Middelton nagemaakt.

George draagt een doopjurk. Deze jurk gemaakt van kant, satijn en chiffon lijkt op het ontwerp dat Queen Victoria in 1840 droeg. Hij ligt op een kussentje waar zijn naam en geboortedatum op zijn vermeld. De makers verwachten een wereldwijde stormloop… Juist. Heb jij interesse in zo’n baby’tje?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 9, 2013 /