Actueel
Prinsje George kan bij iedereen in de armen liggen

Ik blijf vandaag in het poppensfeertje… Wist je dat er ook een porseleinen prinsje George verkrijgbaar is. Een Amerikaans bedrijf heeft het kindje van prins William en Kate Middelton nagemaakt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

George draagt een doopjurk. Deze jurk gemaakt van kant, satijn en chiffon lijkt op het ontwerp dat Queen Victoria in 1840 droeg. Hij ligt op een kussentje waar zijn naam en geboortedatum op zijn vermeld. De makers verwachten een wereldwijde stormloop… Juist. Heb jij interesse in zo’n baby’tje?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: