Actueel
Seks, stimuleren van tepels en masturbatie

Seks, stimuleren van tepels en masturbatie… Meer dan de helft van de Amerikaanse vrouwen probeert van alles om hun bevalling op te wekken. Bewegen, laxeermiddelen, accupunctuur en natuurlijk pittig eten waren ook veel gebruikte technieken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Vooral jonge vrouwen die zwanger zijn van hun eerste kindje en al voorbij de 39 weken zijn, doen dit. Vrienden en familie hebben ze deze trucjes geleerd. Met hun arts bespraken ze dit niet.

Klik hier om er meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: