Seks, stimuleren van tepels en masturbatie

Seks, stimuleren van tepels en masturbatie… Meer dan de helft van de Amerikaanse vrouwen probeert van alles om hun bevalling op te wekken. Bewegen, laxeermiddelen, accupunctuur en natuurlijk pittig eten waren ook veel gebruikte technieken.

Vooral jonge vrouwen die zwanger zijn van hun eerste kindje en al voorbij de 39 weken zijn, doen dit. Vrienden en familie hebben ze deze trucjes geleerd. Met hun arts bespraken ze dit niet.

Klik hier om er meer over te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 23, 2013 /