TwijfelMoeder in Viva; column Esma Linnemann

Viva columniste Esma Linnemann heeft mij een tijdje geleden geïnterviewd. Een gesprek dat indruk op me heeft gemaakt. Maar bovenal een gesprek waarin we ontdekten dat twijfelmoeders en vrouwen die graag moeder willen worden ook overeenkomsten hebben.

De nieuwe VIVA ligt vanaf vandaag in de winkel.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 28, 2013 /