Redactie
TwijfelMoeder in Viva; column Esma Linnemann

Viva columniste Esma Linnemann heeft mij een tijdje geleden geïnterviewd. Een gesprek dat indruk op me heeft gemaakt. Maar bovenal een gesprek waarin we ontdekten dat twijfelmoeders en vrouwen die graag moeder willen worden ook overeenkomsten hebben.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De nieuwe VIVA ligt vanaf vandaag in de winkel.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: