Twijfelmoeder Patricia de Ryck te gast in talkshow KRAAK

Wat het met je doet als je twijfelt over je kinderwens? Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek De twijfelmoeder mocht ik bij de talkshow KRAAK op Omroep Brabant mijn verhaal vertellen. Het is inmiddels al ruim twee jaar geleden, maar ik sta nog steeds achter ieder woord. Daarom deel ik de filmpje: voor ieder die mij toen nog niet volgde en juist nu op zoek is naar informatie over die twijfel. Onderaan dit bericht heb ik het filmpje toegevoegd: Ben jij ook zo’n twijfelmoeder? Patricia de Ryck te gast in KRAAK.

Twijfelmoeder in talkshow KRAAK

Veel kijkers van Omroep Brabant kijken wekelijks trouw naar de talkshow KRAAK. Ik moet daar vertellen over mijn boek De Twijfelmoeder. Een heel bijzondere belevenis. Het is een liveshow dus ieder woord moet kloppen. Je wil niet dichtslaan. Of iets zeggen waar je later spijt van krijgt (bijvoorbeeld omdat het gevoel ligt bij anderen). En dan had ik de dag (en nacht) voor de vroege opnames bij Eindhoven ook nog een vrijgezellenfeest… In Groningen… Na een korte nacht en lange rit nam ik plaats op de bank van KRAAK naast onder andere Nol Havens (dé man van VOF De Kust, die een gigantische hit had met Susanne).

Wat doen twijfels over je kinderwens met je?

Presentator Arjo Kraak stelde mij de vraag wat twijfels over je kinderwens met je doen. Hoe was het om vier jaar lang te twijfelen. “Een rollercoaster, waarbij je aan de ene kant geconfronteerd wordt met je eigen emoties, die van je partner en wat dat met je relatie doet. En aan de andere kant heel veel bemoeizuchtige opmerkingen, die aan de ene kant heel goed bedoeld zijn, maar aan de andere kant ook heel veel verdriet doen. Dan zijn het soms wel eens eenzame tijden.”

Patricia de Ryck bij KRAAK

Bekijk het filmpje en ontdek wat ik nog meer te vertellen heb. Ik krijg namelijk best wat pittige stellingen voorgelegd van presentator Arjo Kraak. Hopelijk heb je hier iets aan en weet at je altijd welkom bent in onze Facebook-groep.

Ps. wist je dat ik ook bij RTL Boulevard ben geweest?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

december 3, 2021 /