Opmerkelijk
Baby’s in de hoofdrol op internet…

Persoonlijk vind ik dat er een bizarre trend gaande is online. Steeds meer ouders laten hun baby’s de hoofdrol spelen in een item op internet. Of het nu gaat om grappige filmpjes, of tweets uit naam van de pasgeborene; ik vind het ver gaan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze gebruiken dus hun eigen kindje om anderen te entertainen. Maar wat over een jaar of twaalf, dertien. Als je zoon of dochter op de middelbare school zit en klasgenootjes gaan Googlen. Ben je dan nog steeds zo blij dat je ooit pasfoto van je baby online hebt gezet waarop hij dronken lijkt.

Natuurlijk mag je alvast de Twitter- en Facebook-pagina claimen, maar je hoeft niet meteen de identiteit van je kind te bepalen. Laat hem of haar later zelf beslissen wat er op internet mag, en wat niet.

Wat vinden jullie hiervan? Deel gerust ook links naar foto’s en filmpjes.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: