Baby’s in de hoofdrol op internet…

Persoonlijk vind ik dat er een bizarre trend gaande is online. Steeds meer ouders laten hun baby’s de hoofdrol spelen in een item op internet. Of het nu gaat om grappige filmpjes, of tweets uit naam van de pasgeborene; ik vind het ver gaan.

Ze gebruiken dus hun eigen kindje om anderen te entertainen. Maar wat over een jaar of twaalf, dertien. Als je zoon of dochter op de middelbare school zit en klasgenootjes gaan Googlen. Ben je dan nog steeds zo blij dat je ooit pasfoto van je baby online hebt gezet waarop hij dronken lijkt.

Natuurlijk mag je alvast de Twitter- en Facebook-pagina claimen, maar je hoeft niet meteen de identiteit van je kind te bepalen. Laat hem of haar later zelf beslissen wat er op internet mag, en wat niet.

Wat vinden jullie hiervan? Deel gerust ook links naar foto’s en filmpjes.

Twijfel jij over je kinderwens?

september 16, 2013 /