Baby’s van nu dommer, omdat het crisis is?

Gabriele Doblhammer van het Rostocks Centrum voor de Studie van Demografische Veranderingen stelt dat baby’s uit de periode van economische bloei later slimmer zijn. Dus dat zou betekenen dat kinderen die nu worden geboren dommer zijn, omdat het crisis is.

In crisistijden is de voeding slechter en komen vaker infectieziekten voor. Mensen worden aan stress blootgesteld, wat weer effect kan hebben op de verhouding tussen ouder en kind. Juist… het is dus helemaal niet erg om nog eventjes te wachten…

Klik hier om er meer over te lezen in Het Laatste Nieuws.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 12, 2013 /