Onderzocht
Baby’s van nu dommer, omdat het crisis is?

Gabriele Doblhammer van het Rostocks Centrum voor de Studie van Demografische Veranderingen stelt dat baby’s uit de periode van economische bloei later slimmer zijn. Dus dat zou betekenen dat kinderen die nu worden geboren dommer zijn, omdat het crisis is.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In crisistijden is de voeding slechter en komen vaker infectieziekten voor. Mensen worden aan stress blootgesteld, wat weer effect kan hebben op de verhouding tussen ouder en kind. Juist… het is dus helemaal niet erg om nog eventjes te wachten…

Klik hier om er meer over te lezen in Het Laatste Nieuws.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: