Opmerkelijk
Britse Sue Rafdord zwanger van zeventiende kind

Waar ik al twijfel over een kindje, kunnen sommige vrouwen er echt geen genoeg van krijgen. De 38-jarige Britse Sue Rafdord is zwanger van haar zeventiende kind. Ze geeft toe dat ze verslaafd is aan in verwachting zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Het eerste kind van Sue en haar man Noel werd geboren toen de Britse pas veertien was. De zwangerschap was niet gepland, maar omdat ze zelf allebei geadopteerd zijn besloten ze het kindje te houden.

Wil je de familie beter leren kennen, bezoek dan hun site.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: