Britse Sue Rafdord zwanger van zeventiende kind

Waar ik al twijfel over een kindje, kunnen sommige vrouwen er echt geen genoeg van krijgen. De 38-jarige Britse Sue Rafdord is zwanger van haar zeventiende kind. Ze geeft toe dat ze verslaafd is aan in verwachting zijn.

Het eerste kind van Sue en haar man Noel werd geboren toen de Britse pas veertien was. De zwangerschap was niet gepland, maar omdat ze zelf allebei geadopteerd zijn besloten ze het kindje te houden.

Wil je de familie beter leren kennen, bezoek dan hun site.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 16, 2013 /