Actueel
Dad and Buried: Kleuter in huis voelt als gevangenis

Als we blogger Mike van Dad and Buried mogen geloven dan voelt het hebben van een kleuter in huis net als een verblijf in de gevangenis. Geweldig! Eindelijk eens iemand die geen blad voor de mond neemt en ook over de negatieve aspecten van het ouderschap schrijft.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Niet alleen leuk voor mannen en vrouwen die twijfelen aan hun kinderwens, maar ook voor ouders. Waarschijnlijk zijn de zaken die hij beschrijf heel herkenbaar, maar durven jullie er niet altijd voor uit te komen. Het ouderschap kan toch niet 100% leuk zijn?

Klik hier om Dad and Buried te bezoeken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: