Dad and Buried: Kleuter in huis voelt als gevangenis

Als we blogger Mike van Dad and Buried mogen geloven dan voelt het hebben van een kleuter in huis net als een verblijf in de gevangenis. Geweldig! Eindelijk eens iemand die geen blad voor de mond neemt en ook over de negatieve aspecten van het ouderschap schrijft.

Niet alleen leuk voor mannen en vrouwen die twijfelen aan hun kinderwens, maar ook voor ouders. Waarschijnlijk zijn de zaken die hij beschrijf heel herkenbaar, maar durven jullie er niet altijd voor uit te komen. Het ouderschap kan toch niet 100% leuk zijn?

Klik hier om Dad and Buried te bezoeken.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 18, 2013 /