Hoogzwanger gewichtheffen; Lea-Ann Ellison doet het

Lea-Ann Ellison uit Los Angeles krijgt veel kritiek nu ze hoogzwanger nog aan gewichtheffen doet. Over twee weken is ze uitgerekend, maar de Amerikaanse is niet te stoppen.

Ze zegt zelf:

Zwangerschap is geen ziekte, maar een moment om te genieten van de mogelijkheden van je lichaam. Ik hou ervan om moeder te zijn, maar ik wil ook een knappe moeder zijn. En ik kan jullie verzekeren: deze knappe mama heeft nog veel mooie dingen in het vooruitzicht.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 23, 2013 /