Actueel
Hoogzwanger gewichtheffen; Lea-Ann Ellison doet het

Lea-Ann Ellison uit Los Angeles krijgt veel kritiek nu ze hoogzwanger nog aan gewichtheffen doet. Over twee weken is ze uitgerekend, maar de Amerikaanse is niet te stoppen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze zegt zelf:

Zwangerschap is geen ziekte, maar een moment om te genieten van de mogelijkheden van je lichaam. Ik hou ervan om moeder te zijn, maar ik wil ook een knappe moeder zijn. En ik kan jullie verzekeren: deze knappe mama heeft nog veel mooie dingen in het vooruitzicht.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: