Maagverkleining voor peuter; hij had bmi van 41!

Een peuter van twee heeft een maagverkleining gehad. Hij woog maar liefst 33 kilo en had een bmi van 41. Zijn overgewicht zorgde voor slaapapneu, waardoor de ouders radeloos waren.

De operatie is met succes volbracht, maar ik vind het echt onbegrijpelijk dat ouders het zover laten komen. Jij bent toch verantwoordelijk voor wat je kind allemaal eet. Op tweejarige leeftijd kun je tenslotte nog niet zelf naar de winkel om allerlei lekkers te halen, zodat je een middagje kunt snaaien.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 19, 2013 /