Opmerkelijk
Maagverkleining voor peuter; hij had bmi van 41!

Een peuter van twee heeft een maagverkleining gehad. Hij woog maar liefst 33 kilo en had een bmi van 41. Zijn overgewicht zorgde voor slaapapneu, waardoor de ouders radeloos waren.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De operatie is met succes volbracht, maar ik vind het echt onbegrijpelijk dat ouders het zover laten komen. Jij bent toch verantwoordelijk voor wat je kind allemaal eet. Op tweejarige leeftijd kun je tenslotte nog niet zelf naar de winkel om allerlei lekkers te halen, zodat je een middagje kunt snaaien.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: