Actueel
Pil die tot maand na onveilige seks werkt

Een pil die een zwangerschap kan onderbreken vier tot zes weken nadat een vrouw onveilige seks heeft gehad. Academici vinden dat farmaceutische bedrijven zo’n noodpil moeten ontwikkelen. Tegenstanders vergelijken ‘m met abortus.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Voordelen van deze noodpil? Het slikken vereist minder planning, waardoor het leven van vrouwen wordt vergemakkelijkt. Daarnaast krijg je veel minder hormonen binnen. Bijwerkingen als gewichtstoename, hoofdpijn, misselijkheid, maar ook de kans op bloedklonters en borstkanker nemen dan af.

Klik hier om meer te lezen over deze pil, waarvoor de licentie is aangevraagd.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Sjoukje
    sep 26, 2013 (08:01)

    Absoluut niet. Eens met Natascha. Laat mensen nu eens hun verantwoording nemen….

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: