TwijfelMoeder in nrc.next: Nu even niet gewenst

Een telefoontje van nrc.next-journaliste Carola Houtekamer. Of ik wil vertellen over TwijfelMoeder. Ze zoekt al een tijdje naar vrouwen die door de crisis wachten met het krijgen van kinderen. Een lastige zoektocht, waarbij ze uiteindelijk op deze site uitkomt. Het verhaal staat vandaag in de krant.

Natuurlijk kun je ‘m in de winkel kopen, maar digitaal kan ook.

nrc_next_twijfelmoeder


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 2, 2013 /