Redactie
TwijfelMoeder in nrc.next: Nu even niet gewenst

Een telefoontje van nrc.next-journaliste Carola Houtekamer. Of ik wil vertellen over TwijfelMoeder. Ze zoekt al een tijdje naar vrouwen die door de crisis wachten met het krijgen van kinderen. Een lastige zoektocht, waarbij ze uiteindelijk op deze site uitkomt. Het verhaal staat vandaag in de krant.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Natuurlijk kun je ‘m in de winkel kopen, maar digitaal kan ook.

nrc_next_twijfelmoeder

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: