Verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging sneller ontdekt

Een verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging wordt nu sneller ontdekt. De aanwezigheid van bepaalde eiwitten in het bloed voorspellen namelijk of de vrouw risico loopt. Dit was voorheen nog niet mogelijk.

Zwangerschapsvergiftiging uit zich door een zeer hoge bloeddruk, eiwit in de urine en het vasthouden van vocht in de laatste maanden van de zwangerschap.Persoonlijk vind ik het een heel goede ontwikkeling dat ze nu kunnen checken of je risico loopt. Maar wanneer gaan ze dat dan testen… Helaas heb ik daar nog niets over gelezen.

Meer lezen, klik hier.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 13, 2013 /