Onderzocht
Verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging sneller ontdekt

Een verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging wordt nu sneller ontdekt. De aanwezigheid van bepaalde eiwitten in het bloed voorspellen namelijk of de vrouw risico loopt. Dit was voorheen nog niet mogelijk.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zwangerschapsvergiftiging uit zich door een zeer hoge bloeddruk, eiwit in de urine en het vasthouden van vocht in de laatste maanden van de zwangerschap.Persoonlijk vind ik het een heel goede ontwikkeling dat ze nu kunnen checken of je risico loopt. Maar wanneer gaan ze dat dan testen… Helaas heb ik daar nog niets over gelezen.

Meer lezen, klik hier.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: