Verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging sneller ontdekt

Een verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging wordt nu sneller ontdekt. De aanwezigheid van bepaalde eiwitten in het bloed voorspellen namelijk of de vrouw risico loopt. Dit was voorheen nog niet mogelijk.

Zwangerschapsvergiftiging uit zich door een zeer hoge bloeddruk, eiwit in de urine en het vasthouden van vocht in de laatste maanden van de zwangerschap.Persoonlijk vind ik het een heel goede ontwikkeling dat ze nu kunnen checken of je risico loopt. Maar wanneer gaan ze dat dan testen… Helaas heb ik daar nog niets over gelezen.

Meer lezen, klik hier.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

september 13, 2013 /