Actueel
Chinezen vernoemen baby Huang Ningen naar Wageningen

Tom en Zoe, twee Chinezen die beiden in Nederland hebben gestudeerd, hebben hun baby naar Wageningen genomen. Daar hebben ze elkaar ontmoet.

Huang Ningen is geboren in Beijing. Het betekent volgens de vertaling ‘Volgt Wageningen’.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: