BN'er
Daphne Bunskoek wil geen kinderen

Daphne Bunskoek meldt vandaag in het AD dat ze geen kinderen wil. Haar geliefde Wessel van Diepen heeft een dochter van veertien, maar de presentatrice (en actrice) heeft niet de behoefte zelf een kind op de wereld te zetten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze zegt:

Dat heb ik van jongs af: ik hecht veel waarde aan de vrijheid. En laat dat geen stament naar de wereld zijn of zo. Dat denken mensen nog weleens te snel.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Waarom willen we zo graag weten of iemand kinderen heeft?
    jan 26, 2017 (00:15)

    […] kan ik zien welke BN’er er nu weer op tv is. In 2013 schreef ik bijvoorbeeld een bericht over Daphne Bunskoek die geen kinderen heeft. Zit zij in een programma dan kan ik de klok er op gelijk zetten, dat […]

  • Vijf meest gelezen berichten van afgelopen jaar
    mei 26, 2014 (17:01)

    […] 5 berichten – Daphne Bunskoek wil geen kinderen – Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen – Ik zwierf een half jaar met mijn dochter door […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: