Actueel
Dit heeft een droom over je oma te betekenen

Schiet jij net als ik in de stress als je droomt over zwanger zijn, bevallen en al dat soort zaken? Dat hoeft niet. Dromen kunnen namelijk van alles betekenen. Daarom op TwijfelMoeder.nl de uitleg. Deze keer: oma.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Droom jij over je oma. Klik hier en ontdek wat dit te betekenen heeft.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: