Dit heeft een droom over je oma te betekenen

Schiet jij net als ik in de stress als je droomt over zwanger zijn, bevallen en al dat soort zaken? Dat hoeft niet. Dromen kunnen namelijk van alles betekenen. Daarom op TwijfelMoeder.nl de uitleg. Deze keer: oma.

Droom jij over je oma. Klik hier en ontdek wat dit te betekenen heeft.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /