Ongehinderd Facetimen met opa en oma

Ongehinderd Facetimen met opa en oma; daar is onze kleine man wel aan toe. Kletsen zonder dat oma opeens ‘kwijt’ is. Iets wat de laatste tijd regelmatig het geval is, want oma haar iPhone 5s is echt aan het einde van zijn Latijn. Niet gek, want dat model werd in september 2013 voor het eerst op de markt gebracht. En het is dus ook een tweedehandsje van een van de dochters (die al wat jaartjes eerder toe was aan een nieuw model).

Rode knopje-frustratie

Waar ik inmiddels al twee nieuwe modellen verder ben, was oma nog steeds tevreden. Waarom zou je tenslotte de nodige euro’s uitgeven aan een nieuw model als je nog steeds kunt Facetimen, Whatsappen, mailen en wat kunt opzoeken online. En dat de camera in de nieuwste modellen echt stukken beter is, interesseerde haar ook niet. Tot de batterij steeds vaker ging haperen. En dat is irritant. Zeker in deze tijd, waarin het contact met ons toch alleen via Facetime verloopt. Mijn zoontje van drie vind ik het maar irritant als oma opeens wegvalt. Waarom is ze opeens kwijt? Nog maar te zwijgen over het rode knopje-frustratie. Onze peuterpuber wil namelijk het gesprek wegduwen.

Veiligheid

Als dochter vind ik het daarnaast geen fijn idee, omdat ze geen vaste lijn meer hebben. Wat als er dan nood aan de man is en die telefoon valt opeens uit als je de hulpdiensten in moet schakelen. Of als ze ergens heen zijn gefietst en hun e-bike weigert opeens dienst. Weet ze dan onze mobiele nummers uit haar hoofd om elders te bellen? Ik moet toegeven, dat mij dat al niet lukt… Wat dat betreft zijn we toch verwend met die telefoonboeken in onze smartphones. Wie zijn nummer ken je tegenwoordig nog uit je hoofd? Tijd dus om eens te kijken naar de Apple iPhone 11 bij T-Mobile, evenals naar de Apple iPhone SE 2020.

Apple iPhone SE 2020 bij T-Mobile

Apple iPhone 11

Nu is oma niet zo bezig met de specs en wil ze gewoon een goede telefoon. De bedragen waar wij onze nieuwe iPhones voor hebben aangeschaft, vond ze vaak wat te veel van het goede. Dat is toch dat zuunige Zeeuwse in ons. Vandaar dat ze de aankoop ook steeds heeft uitgesteld. In basis is de prijs van de Apple iPhone 11 mét alle specificaties – zoals het 6,1 inch Liquid Retina display, maar ook de 12 megapixels camera aan zowel de voorkant en dubbele camera aan de achterkant – natuurlijk netjes. Maar als je dan leest over de specificaties van de nieuwste Apple iPhone SE 2020 dan is dat toch ook wel een kanshebber voor moeders.

… of Apple iPhone SE 2020

De Apple iPhone SE 2020 heeft eveneens de snelle chip, die ook in de nieuwste – veel duurdere – modellen zit, maar hij heeft nog gewoon de vertrouwde homeknop. De camera heeft in tegenstelling tot de nieuwste modellen maar één lens, maar de foto’s zijn al mooier dan foto’s van een iPhone 8. Voor moeders is dat vanaf haar iPhone 5s dus echt een goede verbetering. Zo zijn er nog wat zaken, die ontbreken, maar als je eigenlijk alleen de basisfuncties van je telefoon gebruikt – zoals mijn moeder doet – merk je daar niets van. Dan is het dus gewoon een kwestie van het vergelijken van de prijs.

Betaalbaar

Wat zo fijn is aan de website van T-Mobile is dat je meteen kunt zien waar je qua prijs aan toe bent. Je kunt eenvoudig je maandbedrag zelf bepalen. Zo kun je het toestel los betalen, zodat je een laag abonnementsbedrag hebt of je verspreid de aankoop dat het toestel gewoon over de hele termijn. Dat kost je niets extra’s. Nu zijn ieders wensen qua belminuten, databundel en ga zo maar door natuurlijk heel divers. Bekijk hier hoeveel de nieuwste iPhones jou kosten. In basis betaal je voor de Apple Iphone SE 2020 64 GB 432,- euro. Voor een Apple iPhone 11 ligt de prijs voor een 64 GB op 744.

https://youtu.be/H4p6njjPV_o
https://youtu.be/SQIbeAk-bFA

Twijfel jij over je kinderwens?

april 23, 2020 /