Opmerkelijk
Franse baby leeft meer dan een jaar in kofferbak

Opmerkelijk nieuws uit Frankrijk. Een moeder heeft een baby meer dan een jaar verborgen gehouden in de kofferbak van haar auto. Haar man en familie mochten niets van het kindje weten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om meer te lezen over deze bizarre vondst. Als moeder kun je dit toch niet doen? Ze hebben elfs nog drie andere kinderen. Waarom mocht niemand dan van het vierde kindje weten.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: