Opmerkelijk
Moeder verkoopt maagdelijkheid van haar dochters

Bizar nieuws uit Colombia. Daar heeft de Colombiaanse moeder Margarita de Jesus Zapata Moreno de maagdelijkheid van haar dochters verkocht. Omgerekend bracht dit nog geen honderdvijftig euro per kind op.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De 45-jarige vrouw en haar 51-jarige man zijn opgepakt, nadat een van de dochters naar de politie is gestapt. Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: