Moeder verkoopt maagdelijkheid van haar dochters

Bizar nieuws uit Colombia. Daar heeft de Colombiaanse moeder Margarita de Jesus Zapata Moreno de maagdelijkheid van haar dochters verkocht. Omgerekend bracht dit nog geen honderdvijftig euro per kind op.

De 45-jarige vrouw en haar 51-jarige man zijn opgepakt, nadat een van de dochters naar de politie is gestapt. Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 25, 2013 /