Actueel
Hippe, wasbare luier van Pandababy

Goedkope luiers? Kan dat? Ja, natuurlijk als je voor een aanbieding kiest dan wordt het al voordeliger. Maar je kunt ook kiezen voor wasbare luiers. PandaBaby komt hiermee met een hip alternatief voor de wegwerpluier.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een baby die wegwerpluiers draagt, produceert in zijn luiertijd maar liefst 1 ton afval. Zonde, vindt PandaBaby. Het Nederlandse merk maakt ouders bewust van de voordelen van wasbare luiers. Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de kinderen zelf: wasbare luiers zijn ademend en daardoor gezonder voor de tere babyhuid. Bovendien zorgen wasbare luiers ervoor dat baby’s zich bewust worden van hun gedrag, wat helpt bij het zindelijk worden. Kinderen die wasbare luiers dragen, kunnen zelfs tot een jaar eerder zindelijk zijn. Daarnaast zijn de luiers op lange termijn goedkoper dan de wegwerpvariant. Hoewel ze duurder zijn in aanschaf, kunnen wasbare luiers keer op keer worden gebruikt en is de investering in vijf maanden alweer terugverdiend. En naast al deze voordelen zijn de luiers ook nog eens ideaal om te gebruiken als zwemluier!

De alles-in-één-luier
PandaBabyLuierBeestenboel
De wasbare alles-in-één-luiers van PandaBaby bestaan uit een binnenkant van zacht suède, wat heerlijk droog aanvoelt voor babybilletjes. De buitenkant van de luier is gemaakt van gelamineerde stof: waterdicht, maar wel ademend, om luieruitslag zoveel mogelijk te voorkomen. Achterin de luier zit een handige opening waarin een booster (inlegger) geplaatst kan worden die vocht vasthoudt. Door de drukkers kan de luier bovendien eenvoudig op maat worden gemaakt, wat de luier geschikt maakt voor kinderen van ongeveer 4 tot 15 kilo. Extra leuk: de wasbare luiers zijn verkrijgbaar in schattige prints, van monsters tot bloemen en van uiltjes tot olifanten.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: