Actueel
Jan Smit hoeft niks van kids te missen door social media

Met een jong gezin en een carrière over de grens heeft Jan Smit de nodige ervaring met multitasken. Ook al kan de zanger niet altijd bij zijn gezin zijn, bang om iets van zijn kleine kinderen te missen is hij niet.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: