Nicolette Kluijver over seks na de bevalling

Maak je je zorgen over seks na de bevalling, Nicolette Kluijver schreef erover in haar boek Let’s talk about. Je hebt hier natuurlijk al het een en ander over gelezen op mijn blog.

Wat haar seksleven na de geboorte van haar dochtertje betreft zegt ze dat het is meegevallen.

Nicolette Kluijver:

“Geen pijn, geen rare gevoelens na de ongemakkelijke vrijages die we hadden tijdens mijn zwangerschap en geen afknappers na onze kleurrijke bevalling.”

Over het boek

Een naaktshoot voor Playboy, plezier voor vier, de ultieme tongtechniek en een lesje schaamhaar scheren, er is weinig waar Nicolette Kluijver niet over kan meepraten. In Let’s talk about… vertelt Kluijver openhartig en humoristisch over haar seksuele ervaringen. Zo ontdekt ze alles over bruine barbies op de polikliniek, wordt ze verleid door een meisje en reist ze naar LA voor een zinderend avontuur.

De intieme verhalen in het boek worden aangevuld met leuke weetjes en tips van seksuologe Minke de Boer. Hoe bemin je een vrouw? Wat is karezza? En welke speeltjes mogen niet ontbreken op je nachtkastje? In dit taboedoorbrekende boek voor nieuwsgierige mannen en vrouwen valt een hoop te lachen en te ontdekken tussen de lakens.

Nicolette Kluijver (1984) presenteert al zes jaar het programma Spuiten en Slikken voor BNN. Als zeventienjarige reist ze als model drie jaar lang de wereld over. Ze begon ooit met 6pak, maar er volgden daarna ontzettend veel programma’s. Wist je dat ze als actrice zelfs in Van God Los te zien was?

Minke de Boer (1981) is seksuologe. Na haar studie psychologie en seksuologie deed zij in Seksuologie Praktijk Almere en in het Flevoziekenhuis ruime ervaring op in de begeleiding van mensen met seksuele problemen. Zij wordt regelmatig door diverse media geraadpleegd. Zo was ze te zien in Spuiten en Slikken. Minke is actief bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie.

Klik hier om meer over het boek te lezen

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 18, 2013 /