Redactie
TwijfelMoeder in de Volkskrant: Kindvrije vrouwen

Een tijdje geleden las ik in de Volkskrant een artikel over de ‘babydip’. In dit verhaal vertelden ouders over het feit waarom ze geen tweede of zelfs derde kindje wilde. Verontwaardigd heb ik de chef gemaild: ‘Waarom zijn er geen echte twijfelaars geïnterviewd?’ Natuurlijk vertelde ik ook over TwijfelMoeder.nl.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Niet veel later kreeg ik al bericht terug. Een verhaal over de sociale druk om kinderen te krijgen; dat zouden ze graag willen plaatsen. Het eindresultaat staat vandaag in de krant, katern V. Op pagina 4: ‘Kindvrije vrouwen’. Helaas wel iets ingekort, maar ik snap de combinatie met het verhaal van Maartje van Hoek maar al te goed. Deze journaliste die voor de tweede keer moeder is geworden, wordt gek van het feit dat je als zwangere iedere minuut van je zwangerschap fantastisch moet vinden en blij moet zijn.

Geen tijd om naar de kiosk te gaan? Je kunt de krant gewoon downloaden via de iPad-app.

twijfelmoeder_volkskrant

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics
    mei 26, 2014 (17:11)

    […] 14 keer in de media. Variërend van regionale uitgaven tot landelijke dagbladen als De Telegraaf en Volkskrant. Grazia en Vriendin pakten zelfs uit met een heuse […]

  • Lezerspost: Wat je niet hebt, mis je niet
    feb 09, 2014 (16:11)

    […] verhaal in De Volkskrant heeft veel bij mensen losgemaakt. Er is zelfs een reactie van een lezeres geplaatst. Deze deel ik […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: