Redactie
TwijfelMoeder in Grazia

Deze week lees je mijn verhaal ook in Grazia. Dat ik twijfel heeft verschillende redenen, maar de financiën spelen zeker mee. In crisistijd voor een kind kiezen? Natuurlijk kan dat, maar mij lijkt dat heel erg eng.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dank voor het interview Nathalie Driessen. En wat een prachtige foto heeft Hélène Wiesenhaan daarbij gemaakt. Grazia 44 ligt deze week in de winkel. En natuurlijk welkom als je via deze weg TwijfelMoeder hebt ontdekt. Veel leesplezier.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Lezerspost: Van op de crèche dumpen kun je niet spreken
  feb 10, 2014 (09:56)

  […] vaste TwijfelMoeder-lezers weten dat ik een tijdje geleden voor Grazia ben geïnterviewd over mijn twijfels. Daarin is mijn mening erg scherp verwoord. Iets waar een […]

 • nina
  okt 30, 2013 (20:50)

  Hoi. Ik snap je artikel heel erg goed. Ik heb ook altijd getwijfeld want ik wil mijn kind het beste kunnen geven.
  Ik heb geen topbaan. Maar wel een baan waarvan ik hou.. ben onverwachts zwanger geraakt en heb een pracht van een dochter van 6 manden.en ja mijn kind moet ook 2 dagen naar de opvang. Niet omdat ik dat wil. Maar omdat ik niet anders kan. Zou graag bij mijn kind willen zijn. Maar dat is gewoon niet haalbaar. Dus jou mening vind ik dan ook niet helemaal terecht. Dat ouders hun kind maar bij de creche dumpen. .

  • twijfelmoeder
   okt 30, 2013 (20:57)

   Daar heb ik ook zeker begrip voor hoor Nina.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: