Actueel
Verklaring voor dromen over een baby

Schiet jij net als ik in de stress als je droomt over het krijgen van een baby en andere zaken die hier aan gerelateerd zijn? Dat hoeft niet hoor. Dit kan namelijk van alles beteken. Daarom op TwijfelMoeder.nl een uitleg. Deze keer: Dromen over een baby.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Droom jij over een babytje. Klik hier en ontdek wat dit te betekenen heeft.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Delisa
    apr 17, 2016 (04:16)

    Ik droomde over een 2 knappe heren. De een had een schattig baby bij zich. Ik vroeg hem als dat schattig kindje van hem was waarbij hij vervolgens antwoorde met ja ze is van mij haar moeder is helaas gestorven tijdens de bevalling. Ik vroeg toen aan hem als ik haar even voor een paar minuten mocht houden bij me en hij stemde toe. Op gegegev moment had ik haar op me borst gelegd waardoor ze in slaap viel ik voelde me zo gelukkig haar te zien slapen op me borst. Die heer die blijkbaar de vader was liep naar me toe en kuste mij op me bovenarm en toen werd ik wakker

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: