Vliegreis met kids hoeft geen helse trip te worden

TwijfelMoeder.nl wordt ook heel veel gelezen door moeders. Daarom deel ik een interessant artikel van Tix.nl. Zij hebben namelijk een complete gids gemaakt voor het vliegen met kinderen. Een vliegreis met kids hoeft helemaal geen helse trip te worden. Voor dames die twijfelen, omdat ze nog veel willen reizen, is dit ook verhelderend.

Klik hier om alle tips te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /