Actueel
Vliegreis met kids hoeft geen helse trip te worden

TwijfelMoeder.nl wordt ook heel veel gelezen door moeders. Daarom deel ik een interessant artikel van Tix.nl. Zij hebben namelijk een complete gids gemaakt voor het vliegen met kinderen. Een vliegreis met kids hoeft helemaal geen helse trip te worden. Voor dames die twijfelen, omdat ze nog veel willen reizen, is dit ook verhelderend.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om alle tips te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: