Actueel
Waarom zwoeg jij na bevalling niet in de fitness?

We hebben gisteren de platte buik van Kate Middleton al kunnen bewonderen op TwijfelMoeder. Vandaag maak je kennis met Maria Kang. De 32-jarige moeder van drie kinderen heeft nog geen jaar na de bevalling alweer een wasbordje. En vraagt zich nu af waarom andere moeders na de bevalling niet in de fitness zwoegen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat vinden jullie hier van?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: