Waarom zwoeg jij na bevalling niet in de fitness?

We hebben gisteren de platte buik van Kate Middleton al kunnen bewonderen op TwijfelMoeder. Vandaag maak je kennis met Maria Kang. De 32-jarige moeder van drie kinderen heeft nog geen jaar na de bevalling alweer een wasbordje. En vraagt zich nu af waarom andere moeders na de bevalling niet in de fitness zwoegen.

Wat vinden jullie hier van?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 22, 2013 /