Opmerkelijk
Zo proberen ze jong volwassenen in Singapore te overtuigen…

Singapore groeit te weinig; er moeten dus meer kindjes geboren worden. Om jong volwassenen te overtuigen van hun kinderwens werd dit jaar een sprookje ingezet. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het rijkste van het land?”

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De spiegel zegt. “Sneeuwwitje met haar zeven kinderen, die leren, spelen en haar iedere dag kusjes geven.” Persoonlijk zou ik me hier niet door laten overtuigen, maar ik weet niet of de jong volwassenen in Singapore nog wel in sprookjes geloven.

Vorig jaar hadden ze ook al een opmerkelijk initiatief. 9 Augustus werd toen uitgeroepen tot nationale baby’s night.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: