Zo proberen ze jong volwassenen in Singapore te overtuigen…

Singapore groeit te weinig; er moeten dus meer kindjes geboren worden. Om jong volwassenen te overtuigen van hun kinderwens werd dit jaar een sprookje ingezet. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het rijkste van het land?”

De spiegel zegt. “Sneeuwwitje met haar zeven kinderen, die leren, spelen en haar iedere dag kusjes geven.” Persoonlijk zou ik me hier niet door laten overtuigen, maar ik weet niet of de jong volwassenen in Singapore nog wel in sprookjes geloven.

Vorig jaar hadden ze ook al een opmerkelijk initiatief. 9 Augustus werd toen uitgeroepen tot nationale baby’s night.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 1, 2013 /