BN'er
Zorgen voor Nicolette Kluijver over seksleven na bevalling

Maak jij je zorgen over je seksleven na de bevalling? Spuiten en Slikken-presentatrice Nicolette Kluijver vertelt vandaag in De Telegraaf dat ze zich echt even serieus heeft afgevraagd of haar seksuele leven ooit nog goed zou komen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Terwijl ik lag te kreunen, zweten, puffen, bloeden en persen kon ik het niet tegenhouden te denken: ‘hoe gaat ons seksleven er vanaf nu uitzien?’

In de krant vertelt ze over het waarom van die zorgen, maar ook over hoe het er nu voor staat. Ze is namelijk alweer een jaar geleden bevallen. Nog meer lezen over het seksleven van Nicollete? Dat kan. Ze heeft namelijk net een boek geschreven over haar seksleven.

Klik hier om meer over het boek te lezen

[bol_product_links block_id=”bol_525faaa90983c_selected-products” products=”9200000016778946″ name=”nicolette” sub_id=”” link_color=”009D88″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”DB0452″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”DB0452″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: