Zorgen voor Nicolette Kluijver over seksleven na bevalling

Maak jij je zorgen over je seksleven na de bevalling? Spuiten en Slikken-presentatrice Nicolette Kluijver vertelt vandaag in De Telegraaf dat ze zich echt even serieus heeft afgevraagd of haar seksuele leven ooit nog goed zou komen.

Nicolette Kluijver:

Terwijl ik lag te kreunen, zweten, puffen, bloeden en persen kon ik het niet tegenhouden te denken: ‘hoe gaat ons seksleven er vanaf nu uitzien?’

In de krant vertelt ze over het waarom van die zorgen, maar ook over hoe het er nu voor staat. Ze is namelijk alweer een jaar geleden bevallen. Nog meer lezen over het seksleven van Nicollete? Dat kan. Ze heeft namelijk net een boek geschreven over haar seksleven. Hier hebben we er al uitvoerig over geschreven.

Klik hier om meer over het boek te lezen

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 17, 2013 /