BN'er
Eén kind genoeg voor Anne-Marie Jung

Wat ben ik blij dat bekende vrouwen als actrice Anne-Marie Jung zo open zijn over hun kinderwens. In een interview met Vrouw vertelt ze dat één kind genoeg is. Ze is in 2012 moeder geworden van dochtertje Sue.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Een groot gezin vind ik wel romantisch, maar dat moet je lekker huisvrouw zijn en dat is niet mijn bestemming. Bovendien ben ik al 37. In mijn hoofd heb ik zitten turven en ik zie meer tegens dan voors.

Anne-Marie Jung is op dit moment te zien in de theatervoorstelling ‘Maar je krijgt er wel heel veel voor terug’. Ze speelt de vrouw van acteur Bastiaan Ragas, die het boek – waarop dit stuk is gebaseerd – heeft geschreven.

[bol_product_links block_id=”bol_52d14aea8ddf3_selected-products” products=”9200000017454847″ name=”Ragas” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: