Indrukwekkende brief voor ongeboren dochter

Vandaag wil ik een bijzondere blogpost met jullie delen. Blogger Mariska, die je misschien wel kent als @Gobblefunk, heeft een indrukwekkende brief geschreven voor haar ongeboren dochter Tess. Nu denk je misschien dat ze op dit moment zwanger is. Maar nee, Mariska heeft niet eens een kinderwens. Het meisje komt alleen voorbij in haar dromen.

Misschien herken je jezelf in het verhaal van Mariska en kun je zelf ook een brief schrijven naar je ongeboren kindje. En zelfs als je nog geen ‘kindje’ voelt, is het wat mij betreft echt een must read.

Ik heb geen idee waarom je niet geboren mocht worden. Ergens heb ik het gevoel dat je nog steeds op een kans wacht, maar ik denk niet dat ik je ooit echt in mijn armen zal houden. We zijn gescheiden door een onzichtbare wereld.

Misschien vind je op een gegeven moment een andere moeder. Iemand die minder bang is om dingen fout te doen. Die moedig genoeg is om je vast te houden en weer los te laten.

Mag ik je toch wat advies geven? Want dat is wat moeders doen.

Klik hier om verder te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 12, 2014 /