Opmerkelijk
Klapperende eierstokken volgens Jochem Myjer

‘Wacht maar tot je klapperende eierstokken hebt, dan twijfel je niet meer’ is zo’n uitspraak die ik al verschillende keren heb gehoord. In mijn column vroeg ik me nog af hoe je die herkent. Nou, ik ben er nu uit. Dankzij het onderstaande fragment uit de show (Adéhadé) van cabaretier Jochem Myjer.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: