Klapperende eierstokken volgens Jochem Myjer

‘Wacht maar tot je klapperende eierstokken hebt, dan twijfel je niet meer’ is zo’n uitspraak die ik al verschillende keren heb gehoord. In mijn column vroeg ik me nog af hoe je die herkent. Nou, ik ben er nu uit. Dankzij het onderstaande fragment uit de show (Adéhadé) van cabaretier Jochem Myjer.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 3, 2014 /