Redactie
TwijfelMoeder in Haarlems Dagblad

Misschien kun je je het oproepje van journaliste Desiree Hoving nog herinneren. Zij zocht met spoed een vrouw die haar kinderwens – onder meer vanwege de crisis – uitstelt. Het bleek lastig om iemand te vinden, dus klopte ze bij mij aan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Misschien heb je het artikel gelezen toen het in de krant stond, maar zelf heb ik het door mijn reis helemaal gemist. Vandaar dat ik het nu nog even met jullie deel. Denk dat het voor jullie ook een interessant artikel is. Zeker door de weetjes in combinatie met mijn persoonlijke verhaal.

Klik hier om het te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Lezerspost: ‘Ik had ze dolgraag dit leed willen besparen’
    feb 09, 2014 (16:11)

    […] De inbox van TwijfelMoeder bevat de mooiste reacties. Keer op keer zetten ze mij aan het denken. Daarom deel ik vanaf nu al die ervaringen die mij zijn gestuurd. Natuurlijk allen met toestemming van de schrijver en anoniem. Het gaat namelijk niet om wie ze heeft geschreven, maar om de woorden van die persoon. Laat je inspireren. Vandaag een 44-jarige dame, die behoefte voelde om te reageren naar aanleiding van het artikel in de Alkmaarse Courant. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: