TwijfelMoeder in Haarlems Dagblad

Misschien kun je je het oproepje van journaliste Desiree Hoving nog herinneren. Zij zocht met spoed een vrouw die haar kinderwens – onder meer vanwege de crisis – uitstelt. Het bleek lastig om iemand te vinden, dus klopte ze bij mij aan.

Misschien heb je het artikel gelezen toen het in de krant stond, maar zelf heb ik het door mijn reis helemaal gemist. Vandaar dat ik het nu nog even met jullie deel. Denk dat het voor jullie ook een interessant artikel is. Zeker door de weetjes in combinatie met mijn persoonlijke verhaal.

Klik hier om het te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 2, 2014 /