Een kraamheld voor elk gezin

Uit recent marktonderzoek van TNS Nipo (2013) blijkt dat de kraamverzorgende in de kraamtijd verreweg het belangrijkst is voor de recent bevallen moeder. Het bijzondere beroep van kraamverzorgende is van grote betekenis in het kersverse gezin waarvoor met de geboorte van een kind het leven volledig verandert. De kraamverzorgende is dan ook een ware held in de ogen van de kraamvrouw.

Dat onderstreept De Kraamvogel, de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland, met haar nieuwe campagne ‘jouw kraamheld’ die deze week van start gaat. De kraamhelden van De Kraamvogel zorgen voor een superstart voor moeder en kind!

De kraamverzorgende is de rots in de branding in het gezin waarvoor alles nieuw, spannend en onbekend is. Zij is de vraagbaak en steun en toeverlaat waar de kersverse ouders op kunnen terugvallen. De kraamheld helpt bij de verzorging van de pasgeboren baby, doet medische controles, zorgt voor de overige gezinsleden en regelt het huishouden. Als experts op het gebied van zwangerschap, geboorte, kraamtijd en borstvoeding, zijn de kraamhelden van De Kraamvogel de helden van jonge moeders rondom de bevalling.

Een kraamvrouw: “Wat hebben wij veel van onze kraamverzorgende geleerd in onze kraamweek. Hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet, maar ze deed het huishouden, zorgde voor mijn gezin en bracht daarnaast ook nog een hoop gezelligheid met zich mee.”

Kennismaken met de kraamhelden? www.jouwkraamheld.nl.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 6, 2014 /