Einde aan ouderparticipatiecrèche? (video)

Een groep ouders die zelf op hun eigen kinderen past in een door de overheid goedgekeurd kinderdagverblijf, dat is een ouderparticipatiecrèche, ook wel ‘OPC’ genoemd. Dit 40 jaar oude burgerinitiatief is volgens pedagogen ideaal voor zowel de kinderen als hun ouders en bovendien een stuk goedkoper dan normale kinderopvang. Toch dreigt minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de ouders hun kinderopvangtoeslag te ontnemen of de OPC’s zelfs onmogelijk te maken.

Wil je hier meer over weten, kijk dan naar het fragment uit TROS Radar:
Klik hier om meer te lezen over de ouderparticipatiecrèche.

Twijfel jij over je kinderwens? Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens. Voor moeders is er een speciale groep.

maart 4, 2014 /