Actueel
Einde aan ouderparticipatiecrèche? (video)

Een groep ouders die zelf op hun eigen kinderen past in een door de overheid goedgekeurd kinderdagverblijf, dat is een ouderparticipatiecrèche, ook wel ‘OPC’ genoemd. Dit 40 jaar oude burgerinitiatief is volgens pedagogen ideaal voor zowel de kinderen als hun ouders en bovendien een stuk goedkoper dan normale kinderopvang. Toch dreigt minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de ouders hun kinderopvangtoeslag te ontnemen of de OPC’s zelfs onmogelijk te maken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wil je hier meer over weten, kijk dan naar het fragment uit TROS Radar:
Klik hier om meer te lezen over de ouderparticipatiecrèche.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Patricia de Ryck
    mrt 04, 2014 (09:48)

    Interessant fragment van TROS Radar over de ouderparticipatiecrèche.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: