Lieke van Lexmond: kinderen krijgen niet vanzelfsprekend

Vrouw heeft begin januari Lieke van Lexmond geïnterviewd. Natuurlijk werd er ook gevraagd naar de kinderwens van de 32-jarige presentatrice. Gister is bekendgemaakt dat zij en de 35-jarige vastgoedhandelaar Bas van Veggel inderdaad een kindje verwachten, maar ik wil de ‘oude quote’ van Lieke toch nog even met jullie delen. Ze zegt namelijk precies wat ik denk. Echt goed dat bekende dames dit aanstippen in de media.

De journalist van Vrouw vraagt: ‘Tikkende klok of nog niet met kinderen bezig?’

Eigenlijk vind ik dit een rare vraag. Ik schrik er gewoon van hoeveel mensen in mijn omgeving problemen hebben met het krijgen van een kindje. Zo vanzelfsprekend is het niet en deze vraag stellen kan een heel gevoelig punt raken. Ik ben er zelf nog niet mee bezig, maar ik zou graag kinderen willen. Mits het me gegeven is. Door mijn neefjes, de kinderen van mijn zus, voelt het al alsof ik een beetje moeder ben. Ik ben zó gek met ze, dat ik dat ook heel graag voor mezelf zou willen.

Dat kinderen krijgen geen vanzelfsprekendheid is, vertelden Suzanne, radio-presentatrice Patricia van Liemt en musical-ster Maaike Widdershoven eerder al aan TwijfelMoeder.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 20, 2014 /