BN'er
Lieke van Lexmond: kinderen krijgen niet vanzelfsprekend

Vrouw heeft begin januari Lieke van Lexmond geïnterviewd. Natuurlijk werd er ook gevraagd naar de kinderwens van de 32-jarige presentatrice. Gister is bekendgemaakt dat zij en de 35-jarige vastgoedhandelaar Bas van Veggel inderdaad een kindje verwachten, maar ik wil de ‘oude quote’ van Lieke toch nog even met jullie delen. Ze zegt namelijk precies wat ik denk. Echt goed dat bekende dames dit aanstippen in de media.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De journalist van Vrouw vraagt: ‘Tikkende klok of nog niet met kinderen bezig?’

Eigenlijk vind ik dit een rare vraag. Ik schrik er gewoon van hoeveel mensen in mijn omgeving problemen hebben met het krijgen van een kindje. Zo vanzelfsprekend is het niet en deze vraag stellen kan een heel gevoelig punt raken. Ik ben er zelf nog niet mee bezig, maar ik zou graag kinderen willen. Mits het me gegeven is. Door mijn neefjes, de kinderen van mijn zus, voelt het al alsof ik een beetje moeder ben. Ik ben zó gek met ze, dat ik dat ook heel graag voor mezelf zou willen.

Dat kinderen krijgen geen vanzelfsprekendheid is, vertelden Suzanne, radio-presentatrice Patricia van Liemt en musical-ster Maaike Widdershoven eerder al aan TwijfelMoeder.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics
  mei 26, 2014 (16:52)

  […] Retweets van Lieke van Lexmond en Heleen van Royen zorgden ervoor dat we gespannen naar de statistieken van onze server keken. Hij […]

 • Patricia de Ryck
  mrt 20, 2014 (11:40)

  Dank Lieke van Lexmond. Kinderen krijgen is geen vanzelfsprekendheid.

 • Patricia de Ryck
  mrt 20, 2014 (11:39)

  Zo goed dat bekende dames dit aanstippen in de media!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: