Column
Gedachten op een rijtje…

Wat columns betreft, is het al een tijdje stil. Het lukt me niet goed om mijn gevoel op papier te zetten. De twijfels in mijn hoofd vormen wat dat betreft echt een blokkade. Thuis hebben we het er op dit moment weer heel veel over.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dat zijn niet de makkelijkste gesprekken, zoals je eerder al hebt kunnen lezen. Dit alles heeft me aan het denken gezet, maar ik kan het nog niet uitten. Ik neem nu dus de tijd om mijn gedachten op een rijtje te zetten.

Dat schrijven niet lukt, wil niet zeggen dat ik geen inspiratie op doe. Wat dat betreft stapelen de onderwerpen zich op. Jullie zijn dus nog niet van mij af. Voor nu kun je even van mij genieten op FunX en in De Telegraaf. En lees ook de interviews die ik recent geplaatst heb.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Alle TwijfelMoeder-columns op een rijtje
    dec 27, 2016 (07:44)

    […] die gierende hormonen… 20 maart 2014 – Een kind als mannenmagneet 28 april 2014 – Gedachten op een rijtje… 10 mei 2014 – Moederdag… ik denk ook aan jullie 11 mei 2014 – Geknutselde werkjes en […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: