Gedachten op een rijtje…

Wat columns betreft, is het al een tijdje stil. Het lukt me niet goed om mijn gevoel op papier te zetten. De twijfels in mijn hoofd vormen wat dat betreft echt een blokkade. Thuis hebben we het er op dit moment weer heel veel over.

Dat zijn niet de makkelijkste gesprekken, zoals je eerder al hebt kunnen lezen. Dit alles heeft me aan het denken gezet, maar ik kan het nog niet uitten. Ik neem nu dus de tijd om mijn gedachten op een rijtje te zetten.

Dat schrijven niet lukt, wil niet zeggen dat ik geen inspiratie op doe. Wat dat betreft stapelen de onderwerpen zich op. Jullie zijn dus nog niet van mij af. Voor nu kun je even van mij genieten op FunX en in De Telegraaf. En lees ook de interviews die ik recent geplaatst heb.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

april 28, 2014 /