BN'er
Midas Dekkers: geen kinderen prima, maar mist kleinkinderen

Als Telegraaf-lezer heb ik het magazine Vrouw vanochtend al op de deurmat gevonden. Tooske Ragas is gasthoofdredacteur en voert een interessant gesprek met Midas Dekkers. De bioloog/schrijver is al veertig jaar samen met zijn vrouw Ruth. Kinderen heeft het stel niet. Of hij daar spijt van heeft?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Hij zegt in het interview:

Ik heb echt de pest in dat ik geen kleinkinderen heb. Dat ik geen kinderen heb vind ik prima, maar een kleinkind had ik graag gewild. Oudere mensen gaan steeds meer op kinderen lijken, dat zie je bij grootouders… die begrijpen elkaar. Wat dat betreft ben ik wel jaloers.

Herkennen meer lezers dit gevoel? Zou je wel graag oma (of opa) willen worden, maar zie je kinderen niet zitten?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Tooske Ragas: ‘Moederschap is jarenlange therapiesessie’
    mei 09, 2014 (13:12)

    […] Ragas is gasthoofdredacteur van de moederdag-Vrouw, die dit weekend bij De Telegraaf zit. Ze schrijft in haar voorwoord dat ze al van jongs af aan […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: