Opmerkelijk
Kinderen spelen hoofdrol in video’s gemaakt door ouders

Crossmediaal platform Ouders van Nu start een bijzondere online campagne met herkenbare real-life filmpjes van gezinnen. In de video’s filmen de ouders zichzelf en hun kind(eren) op grappige, dramatische en ontroerende momenten. De video’s duren 1 minuut en zijn voor ouders herkenbaar en vaak hilarisch: gebakkelei aan tafel met een hittepetit-peuter die echt niet wil eten, huiveren bij jochie Manu dat iets in z’n mond heeft en het echt niet wil uitspugen en een helse autorit voor het hele gezin.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

oudersvannu

De video’s staan op Oudersvannu.nl/welkombij en worden onder andere verspreid via verschillende kanalen van Ouders van Nu (print, social en online) en Youtube.com.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: