Kinderen spelen hoofdrol in video’s gemaakt door ouders

Crossmediaal platform Ouders van Nu start een bijzondere online campagne met herkenbare real-life filmpjes van gezinnen. In de video’s filmen de ouders zichzelf en hun kind(eren) op grappige, dramatische en ontroerende momenten. De video’s duren 1 minuut en zijn voor ouders herkenbaar en vaak hilarisch: gebakkelei aan tafel met een hittepetit-peuter die echt niet wil eten, huiveren bij jochie Manu dat iets in z’n mond heeft en het echt niet wil uitspugen en een helse autorit voor het hele gezin.

oudersvannu

De video’s staan op Oudersvannu.nl/welkombij en worden onder andere verspreid via verschillende kanalen van Ouders van Nu (print, social en online) en Youtube.com.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juni 13, 2014 /