Kinderen spelen hoofdrol in video’s gemaakt door ouders

Crossmediaal platform Ouders van Nu start een bijzondere online campagne met herkenbare real-life filmpjes van gezinnen. In de video’s filmen de ouders zichzelf en hun kind(eren) op grappige, dramatische en ontroerende momenten. De video’s duren 1 minuut en zijn voor ouders herkenbaar en vaak hilarisch: gebakkelei aan tafel met een hittepetit-peuter die echt niet wil eten, huiveren bij jochie Manu dat iets in z’n mond heeft en het echt niet wil uitspugen en een helse autorit voor het hele gezin.

oudersvannu

De video’s staan op Oudersvannu.nl/welkombij en worden onder andere verspreid via verschillende kanalen van Ouders van Nu (print, social en online) en Youtube.com.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 13, 2014 /