TwijfelMoeder en de Nijmeegse Vierdaagse

Zenuwen gieren door mijn lijf. Morgen is het namelijk zover, dan start de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen veertig kilometer wandelen. Kilometers die ik ga gebruiken om te bezinnen. Om andere wandelaars te spreken. Hella van der Wijst heeft er een column over geschreven voor KRO Magazine.

Klik hier om de column van Hella te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 14, 2014 /