Redactie
TwijfelMoeder en de Nijmeegse Vierdaagse

Zenuwen gieren door mijn lijf. Morgen is het namelijk zover, dan start de Nijmeegse Vierdaagse. Vier dagen veertig kilometer wandelen. Kilometers die ik ga gebruiken om te bezinnen. Om andere wandelaars te spreken. Hella van der Wijst heeft er een column over geschreven voor KRO Magazine.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om de column van Hella te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Zenuwachtig voor Nijmeegse Vierdaagse – Mijn gezonde leven
    jul 14, 2014 (07:52)

    […] Via deze site hou ik jullie op de hoogte van mijn voortgang. Benieuwd waarom ik loop? Dat kun je hier lezen. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: